12. maj 2014

Med VM der hrtigt nærmer sig er der ingen bedre tid til at opleve den energi og passion for Sydamerikansk fodbold. Goal er ikke kun sjovt, det har også meget stærke forretnings analogier som tilføjer reel værdi til denne unikke team udfordring.

Med en begrænset tidsramme på 2-3 timer, skal dine medarbejdere 'styre' deres team til toppen af ligaen. Deltagerne oplever det pres som dagens fodboldmanager har: træne spillere, forhandle sponsorater og som i sidste ende sætter mål på bagsiden af nettet!

Point er præmierne i dette spil, og det højest scorende team er dem, der strategisk styrer deres tid og ressourcer for at opnå maksimale resultater.

Goall blev udviklet i Brasilien af vores lokale partner Conquistar og er nu tilgængelig i hele verden udelukkende via Catalyst Teambuilding netværk af regionale partnere.

Vi er virkelig stolte over at bringe passion for fodbold til en verdenen af teambuilding. Goall er allerede blevet vel modtaget her i Brasilien med salg til flere erhvervskunder. De billeder, du ser her, er fra Libra Group (verdensomspændende havne og lufthavne). Det var en konference for 350 delegerede, men øvelsen fungerer lige godt for mindre grupper på 30 eller derover

Elves Costa fra Conquistar i Brasilien

For at finde ud af mere og se nogle videoer fra denne events klik her