1. sep. 2015

Catalyst Global er begejstret for at kunne annoncere et nyt partnerskab med Kadoma der har taget en licens til at sælge og distribuere Catalyst teambuilding produkter i Colombia.

Kadoma er en etableret teambuilding og uddannelse virksomhed, centralt beliggende i Colombia med hovedkontor i Bogota. Deres ekspert team køre programmer på tværs af Colombia herunder centrale centre såsom, Bogota, Cartagena og Medellin for det stigende antal multinationale selskaber der opererer i Colombia, det indgående MICE marked, samt, lokale virksomheder og organisationer.

Administrerende direktør for Catalyst Global, Guy Baker, besøgte Colombia for at fremme et uddannelsesprogram for personalet sammen med ekspert facilitator, Elves Costa, fra nabolandet et brasiliansk selskab Conquistar.

"Partnerskabet med Kadoma vil sikre, at Catalyst teambuilding produkter sælges og leveres til vores høje standarder i Colombia. Vi er imponerede med Kadoma venlige og erfarent personale, der er fokuseret på at levere teambuilding erfaringer, der har varige resultater. Kadoma's forhold til lokale Colombianske unge medindflydelse organisationer er også imponerende tilpasse godt med at give kulturen i Catalyst Global."

Guy Baker Administrerende direktør | Catalyst Global

Daniel ser partnerskabet med Catalyst Global som en spændende mulighed for at udvide deres aktiviteter i retning af indendørs arrangementer og interaktive virksomhedsspil. Han udtrykte begejstring på den viden, der kunne opnås gennem samarbejde med Catalyst Globale partnere over hele kloden.

"Vi er meget beæret og stolt over at gå blandt giganter, for at blive medlem af Catalyst Global,det største og bedste netværk af teambuilding programleverandører i verden. Med dette partnerskab Kadoma Outdoors/Catalyst Colombia kan tilbyde den bedste, mest berømte og største udvalg af innovative teambuilding programmer på colombianske marked."

Daniel TrujilloGrundlægger og administrerende direktør for Kadoma Outdoor

En række af Catalyst teambuilding programmer herunder den altid populære  Flat Out Formula One, Need 4 Speed, The Big Picture and Go Team, kan nu slutte sig til eksklusive Kadoma række innovative, engagerende og sjove teambuilding programmer.

For mere information eller for at være den første til at opleve Kadoma nye serie af Catalyst teambuilding programmer i Colombia besøg Kadoma hjemmeside eller, kontakte en af deres dygtige event koordinatorer i dag på +57 317 3742026.

Hjemmeside : www.kadoma.co