10. jul. 2014

To uafhængige teambuilding virksomheder er gået sammen for at tage den eksklusive Catalyst Teambuilding licens til Rusland. Vi glæder os over Ola og Elena Kastensson (Russkie-Prostori) og Maria Varlamova (Fabrika) til vores globale community.

Med vores hurtige vækst i Østeuropa vi vidste, det ville ikke vare længe, før en iværksætter virksomhed tændt potentialet i Catalyst Teambuilding produkter i Rusland. Hvad vi ikke forudse, var, at to selskaber ville nærme os samtidig!

“I denne situation ville vi normalt vurdere begge selskaber og gøre en beslutning med hensyn til bedste pasform til fremskridt med én partner. Men efter fører ud og møde både virksomheder, vi indså de hver tilbudt imponerende fordele, men fra meget forskellige markedsdeltagere perspektiver. Pasformen var fantastisk medFabrika and Russkie Prostori, og vi befandt os i den usædvanlige situation, at lige tiltrukket både potentielle partnere.

Vores løsning var at foreslå, at de talte åbent med hinanden og realisere deres kollektive styrke på markedet. Det skete, et fælles russisk partnerskab er underskrevet, og vi er meget stolte af at have lettet, hvad der er en banebrydende præstation i historien om Catalyst Global”

Mark Davenport -  Catalyst Global direktør

Ola, Elena og Maria vil alle slutter sig til os i næste uge for vores europæiske topmøde i London hvor de har mulighed for at mødes og netværke med andre ligesindede team building fagfolk tæt på deres område.

For mere info om Team Building aktiviteter i Rusland besøg www.catalystteambuilding.ru