Go Team er en helt ny tablet applikation eksklusivt til Catalyst Teambuilding network. Den forvandler ethvert sted til et fantastisk løb fuld af interaktion og eventyr. " /> Go Team høj teknologisk skattejagt - Catalyst Danmark
Go Team Corporate Outdoor Adventure Team Building

12. jun. 2013

Go Team er en helt ny tablet applikation eksklusivt til Catalyst Teambuilding network. Den forvandler ethvert sted til et fantastisk løb fuld af interaktion og eventyr.

Med et solrigt vejr i sidste uge, Brighton, på sydkysten af England, viste sig at være det ideelle sted til at lancere en anden innovativ produkt teambuilding. Fem hold deltog i et stærkt konkurrencepræget events for at teste centrale funktioner i denne unikke by udfordrings, teknologi.

Drift med tablets, Go Team app har en unik opfølgningspil, der hjælper med at guide teams til deres rutepunkter. Når medlemmerne kommer frem til deres bestemmelsessted, GPS-udløste udfordringer udstedes til holdene i form af spørgsmål, spor og billeder, der kræver teamwork for at fuldføre.

Dette fantastiske løb, afslører skjult historie og mindre kendte fakta om Brighton.Opdateringer, feedback og point holdes i realtid, de teknologiske sporer holdenes fremskridt gennem banerne og stræder i denne fascinerende by.

Har vi mister nogen undervejs? Nej! Go Team’s smart teknologi intelligent, genererer lige afstands ruter for hvert hold og bringer alle hold sikkert til deres endelige bestemmelsessted på et bestemt tidspunkt

Vi har modtaget nogle fremragende feedback på Go Team til dato; det har vist sig at være et meget fleksibelt system, der fungerer som en kreativ platform for alle evner og alt terræn. Hvorvidt man udforsker konference destinationer som Brighton, pasgang langs stier, der løber gennem skoven eller på vandet, Go Team skaber mindeværdige team interaktioner og giver deltagerne mulighed for virkelig at komme til at kende placeringen.

Kunder har allerede udvist tillid til dette produkt med bekræftede salg i København i denne uge og Malta i forrige uge.

Klik her for flere oplysninger om Go Team