9. jun. 2016

Catalyst Global stormer fortsat fremad i Europa. Lige i hælene på vores nylige partnerskab i Tjekkiet kommer en strategisk alliance med polske teambuilding fagfolk fra ExProfesso.

ExProfesso blev grundlagt i 2003, har stor erfaring og et væld af kreative teknikker, når det drejer sig om at designe rollespil og simulationsspil. Samarbejde og fælles viden, er en af grundstenene hos Catalyst Community. Vi glæder os meget over "gameplay indsigt", som ExProfesso vil bidrage med til vores fælles netværk.

Hvorfor Catalyst?

“Der er altid en grund til at være innovative, og overraske vores kunder med "noget nyt", og "noget frisk" – derfor søger vi konstant efter nye ideer og vi er altid umættelig på dette område - det samme gælder vores kunder;) Det er derfor vi tror på følelsen af Catalyst Global teambuilding netværk. Og vi er så glade for at samarbejde med jer alle sammen! "

Monika Dymacz (direktør hos ExProfesso)

Fremtiden for teambuilding i Polen?

Efter at have tilbragt værdifuld tid med det polske team ved jeg, at ligesom andre partnere i Catalyst Global teambuilding netværk, er de inspireret af kultur, videnskab, sport og menneskelig stræben. Det er ligesom de har vedtaget en "Millennials tilgang" når de designer teambuilding aktiviteter. Vi er virkelig glade for "lifehacks", spil som Fresh Biz, Beat Box og Big Picture nu også er tilgængelige i Polen “

Mark Davenport, Direktør for Catalyst Global

Hvis du er på udkig efter en betroet partner til at styrke effektiviteten af dit team i Polen skal du sørge for at tale med ExProfesso.