19. dec. 2014

Catalyst Globaler er stolt over at meddele, at Event Masters i Belgien har sluttet sig til Catalyst Global team-building netværk.

Teambuilding afdelingen Event Masters har over 20 års erfaring i at iscenesætte kreative og innovative events. Trods allerede at have 50 forskellige gennemprøvede koncepter for kunderne at vælge imellem, Event Masters er begejstret for at være eneleverandør af Catalyst Global produkter i Belgien, især virksomhedsspil og musikarrangementer.

Hold øje med udrulningen af Event Masters’ ultimative interaktiv middagsspil, Battle of the Tables, gennem Catalyst Global networki første kvartal af 2015.Det er en meget fleksibel, fuldt personlig og godt scripted aktivitet for at vende dine grupper til teams – og alt dette under middagen! Det kommer snart til Catalyst Globalt netværk.

Event Masters’ Administrerende direktør, Bert Knuts og Administrerende partner, Johnny Machiels rejste for nylig til Lyon for at se en anden Catalyst Global teambuilding partner, Eagles Team Building France, levere en 600 pax orkestrere i fuld gang!

Event Masters er ikke noget almindeligt teambuilding firma;deres CSR-indsats er prisværdig.  Event Masters er en strukturel partner for Cunina, bidrager til uddannelse af fyrre Cunina plejebørn til at blive community Medical Assistant i Himalaya-regionen i Nepal. I november, Johnny tog tid ud fra sit filantropiske arbejde i Nepalat møde de asiatiske virksomheder i Catalyst Global teambuilding netværk, på Asia Zone 2014 konference.

Med Event Masters bringer det samlede antal virksomheder, der er involveret i Catalyst Global teambuilding netværk op på 40!

Læs mere om Event Masters :   www.eventmasters.be