1. okt. 2014

Bluehat Group, Catalyst Teambuilding partner i England, har udvidet deres aktiviteter til USA.

BlueHat Group er stolte af at annoncere i dag, den 1. oktober 2014, at vi vil fortsætte med at sveje det amerikanske flag på vegne af Catalyst Global i Alexandria, Virginia. Vi vil gerne takke Jim Waller, præsident for Catalyst Events (USA), for at overrækker de amerikanske operationer til os hos Bluehat Group og vi ser frem til at hejse flaget højt. Vi ønsker ham alt godt i hans pensionering.

Catalyst Group har et veletableret netværk i USA og vi vil vise vejen for mange spændende arrangementer på tværs af kontinentet. Vi byder Katie Kaiser velkommen til Bluehat team som Head of Operations (USA) og vi ved, at hun vil videre føre væksten i virksomheden så vi kan opbygge et team, der er stærkere end nogensinde før.

Tim Shepley, administrerende direktør for Bluehat Group

Dette er en super spændende udvikling både for mig og for alle andre. Jim kærlighed til havearbejde og cykling vil uden tvivl holde ham optaget, og vi vil savne hans omfattende erfaring, støtte og eventyrlystne natur. Jeg glæder mig, at BlueHat har fortalt at de vil hjælpe Catalyst USA og opnå den samme succes som BlueHat Group har gjort i England. Vi vil virkelig være de mest innovative globale specialister på det amerikanske marked!

Katie Kaiser, Head of Operations (USA) Bluehat Group

Du kan se mere om styrken af partnerskabetwww.catalystevents.com og www.bluehatgroup.co.uk