25. okt. 2015

BeChallenged er nu officiel og eksklusive partner af Guinness World Records™ Team Challenge produkt i Australien, dette giver BeChallenged rettighederne til at levere verdensklasse event i hele Australien.

Som en del af forholdet mellem Catalyst Global og Guinness World Records™ , GWR Team Challenge udfoldede sig gradvist gennem Catalyst Global netværket. Fås i Storbritannien gennem Catalyst Global partnereBlueHat Group, i Mellemøsten gennemBizEventsog nu i Australien gennemBeChallenged.

Den officielle lancering blev afholdt fredag den16. oktober på Novotel Sydney på Darling Harbour. 50 delegerede fra en række forskellige forretningsområder deltog for at prøve kræfter med at bryde en Guinness World Records ™ titel. Efter deres team briefing og trænings runder gik holdene mod uret for at se, hvordan de klarer sig imod den officielle titel. "Den brummen der var i rummmet var bare helt utroligt" - Hard Rock Café Australien som det bedste hold gik derefter videre til sidste runde for at have en Guinness World Records™ officiel forsøg. "Jeg har aldrig set noget lignende" - Transport NSW.

BeChallenged kan nu køre denne begivenhed overalt i Australien, både indendørs og udendørs for grupper af 8 personer eller derover. Udover dette er en af de mest unikke teambuilding muligheder i Australien. Guinness World Records™ Team Challenge har et væld af vigtige team fordele såsom; kommunikation, forbedringsprocesser, gruppe præstation og ikke kun muligheden for at prøve, men chancen for at bryde en Guinness World Records™ titel og klassificeres som Officielt Amazing™.

Om Catalyst Australien - BeChallenged

BeChallenged er et innovativ og yderst professionel og passioneret teambuilding virksomhed, der designer unikke teambuilding programmer og team events over hele Australien. BeChallenged kan præsentere over 100 programkoncepter, der spænder fra 30 minutter energisers, halvdags-programmer, aftenarrangementer og workshops. Uanset om det er indendørs eller udendørs, vil BeChallenged have den perfekte pasform til dig.