19. aug. 2015

Catalyst Global er glade for at annoncere et nyt partnerskab med Challenge Group, der har taget en eksklusiv licens til at sælge og distribuere Catalyst teambuilding produkter i Israel.

Challenge Group er en omfattende israelsk teambuilding og træningsvirksomhed. Med hovedkontor i Tel-Aviv, leverer de sjove og motiverende teambuilding aktiviteter over hele Israel.

Challenge Group bryster sig af at skabe førsterangs oplevelser og vil gerne have lejlighed til at invitere folk til at gå amok og have det sjovt! Deres professionelle og engagerede medarbejdere som har en kærlighed til udendørs aktiviteter og lidenskab for surfing, skiløb, ridning, kano og et utal af andre eventyr, de er eksperter i at skabe sjove og ekstraordinære udendørs events der attangeres med innovation og kreativitet, mens der grines meget når de har det sjovt.

Etableret for 10 år siden af to brødre Assaf & Liron Yakobi oprindeligt som en udendørs træningsvirksomhed for mindre grupper. Med baggrund i virksomhedsrådgivning og den israelske hær, skabte de hurtigt kundetilpassede teambuilding løsninger til store firmaarrangementer. Og, i dag har de produceret masser af events for tusindvis af mennesker, herunder sidste år (som på billedet), etablerede de det første festival forhindringsløb i Israel, med 5000 mennesker der løber gennem skoven med masser af mudder og skøre forhindringer!

Stiftende direkt , Assaf ser partnerskabet med Catalyst Global, som en spændende mulighed for at eksponere i hele Israel, med de mest innovative og gennemprøvede teambuilding programmer og aktiviteter, der er til rådighed i verden.

“Vi er meget stolte af, at blive medlem af det stadigt voksende Catalyst Teambuilding Network og ser frem til at samarbejde og dele erfaringer med ligesindede i samme branche fra hele verden. Vi er overbevist om, at Catalyst produkter vil bringe en ny dimension til teambuilding i Israel og er forpligtet til at opretholde deres høje standarder for skræddersyede events, der opfylde behovene hos kunderne for at skabe varige resultater. Ligesom Catalyst Global team, elsker vi udfordringer, vi er holdspillere og vi elsker at grine og have det sjovt!”

Assaf Yakobi, Administrerende direktør | Challenge Group

Partnerskabet med Challenge Group er et strategisk træk, der vil sikre, at Catalyst teambuilding produkter sælges og leveres til vores høje standarder i Israel. Vi er begejstrede for den sjove energi, talent og indsigt,   Assaf & Liron og deres team bringer til Catalyst Team Building Network.”

Mark Davenport, BDM  |  Catalyst Global

Challenge Group vil begynde at bringe nogle af de mest trætte og testet Catalyst teambuilding produkter til det israelske marked, herunder  Flat Out Formula 1, Big Picture, Need 4 Speed, River RunnerBridging the Divide and Two Tribes.

For mere information om Challenge Group besøg www.clg.co.il