7. feb. 2017

Catalyst Global annoncerer et nyt eksklusivt partnerskab med Agence Synergy der skal sælge og levere Catalyst Team Building produkter i Tunesien.

Synergy blev grundlagt i 2010 og er en af de førende Event Management virksomhed, der tilbyder skræddersyede individuelle løsninger, møder og events til virksomheder i Tunesien og længere væk. Gennem årene har Synergy været kendt for sin ekspertise i at levere målrettede resultater på tværs af forskellige discipliner, herunder planlægning af events, kongresorganisation, incitamentrejser, belønningsprogrammer, produktlanceringer og mødeledelse. Hidtil har deres tjenester fokuseret på at hjælpe virksomheder med at forstå, at deres forretningssucces er afhængig af at engagere og inspirere deres medarbejdere, kanalpartnere og kunder ved at drive større præstation gennem dem. Med denne overbevisning var det en naturlig fremgang for Synergy at sigte mod at etablere sig som værende den førende i teambuilding i Tunesien.

 

Efter mere end syv års eksistens, har vi hos Synergy ambitioner om at blive en vigtig regional aktør i teambuilding industrien. At være en del af det etablerede, solide Catalyst Global Team Building Network vil give os en betydelig gearing til at udvikle vores forretning og reagere på den hurtigt voksende efterspørgsel på markedet i Nordafrika. Derfor er vi i dag stolte af at blive en del af Catalyst Global med hvem vi deler vigtige forretningsværdier og ser frem til at fejre fremtidige fælles resultater.

Ghazi Cheikhrouhou, CEO og grundlægger

 

At være medlem af det eksklusive teambuildingnetværk giver Synergy adgang til den omfattende portefølje af Catalysts dokumenterede teambuilding løsninger, omfattende træning-, salgs- og marketingmaterialer og ekspertise samt den fantastiske mulighed for at samarbejde med teambuilding, træning og MICE-virksomheder over hele verden.

 

Vi hos Catalyst Global er meget spændte på at have endnu en veletableret Event Management virksomhed, der deltager i vores globale teambuildingnetværk. Partnerskabet med Synergy realiserer en stigende tendens til etableret Event Management virksomheder, der identificerer værdien af teambuilding for deres etablerede kundebase og de enorme fordele ved Catalyst teambuildingnetværk.  

Mark Davenport, Chef for forretningsudvikling, Catalyst Global

 

Synergys motto er "At designe og bringe nyt liv til events, ud over klientens forventninger." De tusindvis af mennesker, der hvert år oplever Catalyst Team Building produkter verden ove, ved at vi elsker at overskride kundernes forventninger, så vi ved, at vi har fundet synergi med Agence Synergy.