19. jan. 2012

Vi er gået sammen med uddannelsesselskabet Acewood der nu officielt er licenseret til at levere Catalyst teambuilding aktiviteter i Beijing, Chengdu og Chongqing.

Vi er ekstremt glade for at introducere Acewood til Catalyst Teambuilding community. Kina er meget vigtigt i vores fortsatte globale ekspansion, og repræsentation i Beijing, Chengdu og Chongqing sammen med vores partnerskab medTeam Building Asia i Shanghai betyder Catalyst har sat sig godt fast med teambuilding i Kina. Med et allerede etableret netværk af højt ressourcestærke asiatiske teambuilding partnere, en ny base i Beijing vil gavne vores kunder direkte med konsekvent levering, omkostningseffektive events og reduceret carbon footprint.

“Hos Acewood, er vi passionerede omkring kommunikationstræning - det være sig medietræning, præsentationsteknik, hvilket gør en improviseret tale, lytte færdigheder, tværkulturelle kommunikation og andre bløde færdigheder uddannelser. Catalyst teambuilding produkter supplerer vores eksisterende portefølje perfekt og giver os mulighed for hurtigt at tilbyde en ekspansiv vifte af dynamisk teambuilding aktiviteter.

Vi blev tiltrukket af Catalyst på grund af deres konsekvente udvikling af nye produkter program, alle bakket op med en uddannelsespakke, der gør det muligt for os at komme på omgangshøjde med at levere deres aktiviteter hurtigt. Det kinesiske teambuilding marked er i sin vorden i form af raffinement og tilpasse med Catalyst vil sætte os fast foran konkurrenterne.”

Linda Lee, Head honcho, forklarer, hvorfor Catalyst er vigtigt for Acewood