3. apr. 2012

Vores globale netværk strækker sig endnu en gang, og vi er glade for at byde Xtreme.ie velkommen. De er nu den eneste leverandør af Catalyst teambuilding aktiviteter i Irland.

Xtreme.ie er det tredje teambuilding firma der har taget en Catalyst licens i de sidste 3 måneder.

Succesen med vores licens operation er i partnering med velrenommerede teambuilding virksomheder, der har en allerede etableret kundebase og opererer med en ensartet kvalitet af levering. Xtreme.ie passe perfekt denne profil.

Mark Davenport,en britisk baseret direktør for Catalyst Global, forklarer, hvorfor Xtreme.ie var det naturlige valg

Handel siden 2003, Xtreme.ie er Irlands førende udendørs eventyr og teambuilding firma. Med flere permanente baser tilbyder de off road kørsel, høje tovværk kurser og mange andre spændende pakker til virksomheder og offentligheden.

Gennem en hård økonomisk klima, Xtreme.ie har formået at vokse i alle sektorer i deres forretning, herunder udvikling af en mobil teambuilding tjeneste. Det er i dette område, at Xtreme.ie indser fordelen i at tage en licens med os. Øjeblikkelig adgang til Catalyst unikke portefølje af teambuilding arrangementer giver dem mulighed for at tilbyde en rig mangfoldighed af indendørs muligheder for konference og møder. Vi fokuserer på produktudvikling og de fokuserer på salg og levering.

Med Bluehat der styrer Catalyst brandet i England, med et nyt Catalyst kontor i Irland styrker det yderligere vores position i Europa. Vores blue chip kundegrundlag ser til Catalyst for at tilbyde en ensartet teambuilding tjeneste mellem landene. Vores fordeling af ressourcer og talent kan tilbyde betydelig omkostningsbesparelse til kunder overvejer teambuilding i internationale placeringer.

For at finde ud af mere om Xtreme.ie og Catalyst i Ireland besøg Catalyst Teambuiding Ireland hjemmeside.