2. maj 2012

Catalyst har udviklet et spændende nyt partnerskab med d'frens i Bangalore for at bringe Catalyst teambuilding aktiviteter til Indien.

Som navnet antyder, d'frens er virkelig en gruppe af gamle venner, der mødtes i 90'erne mens de studerede i Bangalore. Over deres 20 år venskab, og samarbejde på verdensplan, de snakkede om at opbygge deres egen virksomhed.

Deres MBA har bidraget til at skabe en stærk forretningsplan og d'frens blev født i 2005 med det formål at skabe unik (bemærke, at d'frens også kan udtales "forskel"!) praktiske og eksperimentelle medarbejderengagement løsninger.

I dag, bliver d'frens anerkendt i hele Indien for deres kreativitet, tilpassede løsninger og mulighed for at køre teambuilding programmer, der er rettet efter de organisatoriske behov. Disse fyre er kloge og opfindsomme. Det var kun et spørgsmål om tid, før det mest kreative teambuilding firma i Indien, gik sammen med Catalyst Global.Med en meget kort tid har de med succes leveret en bred vifte af teambuilding aktiviteter fra Catalyst portefølje, og vi ser frem til at sprede nogle af deres kreationer til hele vores globale netværk.

Holdet har base i Bangalore, og giver nem adgang til Goa konferencen industrien. Men de bruger en masse tid i Delhi og Mumbai, og selvfølgelig er de godt udrustet til at køre teambuilding arrangementer i hele Indien.

Catalyst Global er glade for at slutte sig til det hurtigst voksende marked på planeten, og ser frem til en fantastisk fremtid sammen med d'frens.

Besøg Catalyst Teambuilding India hjemmeside