2. maj 2013

Global ekspansion er et af vores vigtigste direktiver for 2013, så vi er meget stolte af at præsentere endnu et selskab til vores netværk af akkrediterede internationale teambuilding udbydere – Engage Group.

“ Min inspiration til at tage Catalyst licensen kom gennem et tæt samarbejde med biz-ability i Dubai. Ligesom Engage, har de en stærk uddannelse og udviklingsmodel og brugte Catalyst teambuilding licens til at bygge en helt ny sektor for deres forretning: biz-events.

Vi har peget på behovet for en mere kreativ tilgang til teambuilding aktiviteter i vores region, og vores mål er gentage succesen med biz-events ved hjælp af Catalyst interaktive business simuleringer til at supplere vores engagement programmer. Catalyst licens giver os et øjeblik "klar til marked" pakke af teambuilding aktiviteter med sikkerhed i stærkt produkt.

Engage har stor erfaring i at designe og være en førende transformerende interventioner, udvikle lederteams, voksende talent, opbygge organisatoriske evner og anstiftelse forandringsledelse. Nu udstyret med et komplet portefølje af Catalyst aktiviteter kan vi virkelig tilbyde en omfattende matrix med menneskelige løsninger.”

Matthew Morgan-Jones, direktør for Engage, fortæller os, hvorfor de sluttede sig til Catalyst Global teambuilding netværk

For at finde ud af mere om Engage eller for at kontakte dem vedrørende teambuilding event i Tanzania, Uganda, Sydsudan, Rwanda eller Burundi besøg www.engage.co.tz and www.catalystteambuilding.co.tz