Catalyst Teambuilding Australia blev lanceret igennem til eksklusivt partnerskab med BeChallenged. " /> Catalyst Teambuilding Australien, får en flyvende start - Catalyst Danmark

21. aug. 2012

I november 2011 Catalyst Teambuilding Australia blev lanceret igennem til eksklusivt partnerskab med BeChallenged.

Dette energisk team er gået fra styrke til styrke, for nylig at levere en Flat Out Formel 1 for en 650 stærkt ledelsesteam, og Big Picture for 450 Telstra delegerede.

'Vi ønsker at være ligesom dig." Det var en sætning, som ofte blev gentaget af Catalyst Teambuilding britiske kunder, når de så vores team levere deres teambuilding i over 20 år,eksemplificere teamwork i aktion. Sjældent har vi haft den absolutte glæde af at arbejde sammen med et andet selskab der udviser den samme energi , fremdriften og afgørende sans for detaljer og glæde i deres erhverv.

Før alle vores andre licenstagere hopper op og siger "Hvad med os!", lad os bare sige, at disse fyre i Australien har brugt lidt flere hænder, med Ryan og Guy har første hånd erfaring med at arbejde med dem på flere teambuilding arrangementer.

"Det er ligesom at genopfriske minderne" Guy har sagt gentagne gange, at han har observeret dette unge team og virksomhed i aktion. BeChallenged i sin nye form, med Oliver (aka Ogs) og Kingsley (aka Kingo) ved roret, det er kun lidt over et år gammel. Der er et dejlig entusiastisk team med en lignende stamtavle i sportsteam og viden om event management bakker dem op, så det er en lille overraskelse at deres succes er så smittende og gør at deres kunder ønsker at være ligesom dem.

Alt dette sidder på et solidt fundament og forståelse af erfaringsbaseret læring af events industrien i Australien. Hold øje med den gamle skole, disse fyre er fantastiske og bliver kun bedre!