28. jun. 2017

Catalyst Global teambuilding produkter er nu tilgængelig i Grækenland, gennem en eksklusiv licens med det højt ansete team fra VISIBLE – Visionary Business Learning.

Ved hjælp af en stærk erfaringsbaseret metode, tilbyder VISIBLE Grækenland innovative trænings- og teambuilding løsninger, helt designet og tilpasset til de specifikke behov til hver enkelt kunde, for at sikre maksimal positive resultater. Med en vision om at være det integrerede led i udviklingen af kunder til løbende at forbedre deres menneskelige ressourcer og arbejdsmiljø, teamet hos VISIBLE passer perfekt til ethos i Catalyst Global teambuilding netværk.

“På trods af den økonomiske og politiske ustabilitet har Grækenland længe været på Catalyst Globals nye partnerradar! I de sidste to år har vi studeret teambuilding markedet i Grækenland, og har været vidne til en forbedret situation, som fører os til at tale med potentielle partnere. VISIBLE fremragende engagement i uddannelse og teambuilding, holistisk tilgang og dybt kendskab til det græske marked,” kommenterede Mark Davenport, chef for forretningsudvikling for Catalyst Global.

VISIBLE er forpligtet til at være interessent i sine kunders bekymringer, En solid driver til at finde den rigtige løsning, for at imødekomme de unikke behov hos hver kunde med de bedste resultater. Teamet hos VISIBLE er glade for at tilføje de globalt beviste Catalyst teambuilding produkter til deres tilbud til deres kunder. 

VISIBLE blev etableret for at tilbyde innovative træningsløsninger, der er fuldstændigt designet og tilpasset de enkelte virksomheders og organisationers specifikke behov. Vi tror fuldt ud på de fordele, som teambuilding aktiviteter tilbyder, ikke kun for træningsudvikling, men også for at bringe mennesker sammen, have det sjovt og opbygge stærke relationer med kolleger.  Vores teambuilding tjenester bliver stærkere hvert år, og vi har besluttet at tage VISIBLE til det næste niveau ved at samarbejde med det mest anerkendte selskab inden for branchen, Catalyst Global. Ved at kombinere vores ekspertise med Catalyst Global kan vi tilbyde vores kunder innovative og kreative erfaringsløsninger, der giver dem en uforglemmelig og unik træningsoplevelse,” sagde Eleana Katsimi fra VISIBLE.

Teamet hos VISIBLE deltog i Catalyst Global træning på deres kontor i Athen i sidste uge.

“Vi havde fornøjelsen af at blive introduceret til Catalyst Global af Mark og Rob, og vi nød ikke kun deres entusiasme og uddannelse, men også deres venlige tilgang og professionalisme, "udtalte Eleana.

Rob Yeung, produktleder hos Catalyst Global, sagde om træningen:

“Det var en stor succes. Teamet fra Visible er en entusiastisk og intelligent gruppe af mennesker, der hurtigt har forstået begreberne fra et udvalg af Catalyst Team Building programmer. De gik hånd i hånd med nogle af Catalyst Globals førende teambuilding produkter såsom Need 4 Speed, Go Team, Essence of Excellence og Flat Out Pyramid Puzzle. Jeg ved, at Catalyst Grækenland vil bringe et tiltrængt niveau af resultatdrevet excellence i teambuilding til både lokale og multinationale virksomheder, der opererer