20. jun. 2017

Catalyst Global er stolt over at bringe deres verdensberømte teambuilding produkter til Vietnam.

I denne uge var det nye team på Catalyst Vietnam involveret i et omfangsrig og omfattende træningsprogram. De begyndte med at lære hinanden at kende og deres træner fra Catalyst Global, med at par ice-breakers og energisers “Boom Time” samt “Knowing Me Knowing You”. Derefter deltog de i mange af Catalyst Globals bedste teambuilding programmer såsom ‘Beat the Box’, ‘Flat Out Pyramid’ og ‘Chain Reaction Table Top’ med fokus på salgs- og leveringsaspekter for at sikre, at de overholder Catalyst Globale standarder for ekspertise.

Catalyst Vietnam vil blive ledet af Truong Van Hoang. Truong som har stor erfaring med træning og teambuilding, samt turistindustrien.

”Der er en stigende efterspørgsel i Vietnam for intelligent resultatfokuseret træning og teambuilding programmer,”sagde Truong, ’Jeg ved også, at produkter såsom Go Team, vil være populært for både MICE turister og MICE arrangementer.”

Go Team er Catalyst Globals fantastisk populære løb-app baseret på skattejagt. Truong mener, at det er en fremragende buildingteam og en fantastisk måde til at få besøgende til at udforske populære destinationer i Ho Chi Min City, Hoi An, Hanoi og videre.

Truong er en entusiastisk og dynamisk person, der tror på styrken af teambuilding og for at forbedre folks arbejdsliv og dermed at øge medarbejdernes fastholdelse og den finansielle sundhed i en virksomhed.

”Jeg er meget stolt over at være med til at bringe Catalyst teambuilding produkter til Vietnam,” sagde Cuc, ”Vores team har virkelig nydt træningen. Det var sjovt og vi lært en masse. Produkterne er af høj kvalitet og er specielt designet til at sikre gode resultater for både teams og virksomheder.”

”Vores forskning viser, at traditionelt teambuilding i Vietnam har været forbundet med udendørs aktive spil, og som har tendens til at være fokuseret på enkeltpersoner der har det sjovt i stedet for et bredere resultater for teams og virksomheder, både på kort og lang sigt,” siger Guy Baker, CEO for Catalyst Global. ”Mange virksomheder i Vietnam er ved at indse fordelene ved medarbejderengagement og lykke til deres virksomhedens bundlinje  og som nu er på udkig efter mere sofistikerede teambuilding produkter, der er sjove, men endnu vigtigere har varig værdi.”

Teamet bag Catalyst Vietnam vil være vært for et gratis showcase af Catalyst Team Building produkter i Ho Chi Min City næste måned for agenturer og virksomheder. For at booke en plads til denne spændende begivenhed, kan du sende en e-mail til teamet bag Catalyst Vietnam