23. jun. 2015

Catalyst Global er spændt på at udvide sin globale tilstedeværelse og nå det fantastiske land Mexico i Latinamerika, hånd i hånd med Grupo Quilova, der har taget en eksklusiv licens, for at sælge og distribuere Catalyst Teambulding produkter.

Catalyst Mexico er en del af Grupo Quilava ledet af Gabriel Quijano, Cecilia Lopez og Sonia Peña, som vil operere fra byen Monterrey i Mexico. Monterrey er knudepunktet for industrielle virksomheder i Mexico, det er det perfekte sted at komme til og forenkle teambuilding aktiviteter i hele Mexico herunder spirende MICE destinationer som Mexico City, Guadalajara, Puebla, Can-Cun og såvel de nye destinationer som Zacatecas, Queretaro og San Luis Potosi alle med veletablerede konference og event destinationer.

Catalyst Mexico bryster sig af at være dedikeret til at levere sjov og motiverende teambuilding arrangementer, der er skræddersyet til at imødekomme de unikke behov hos deres kunder.

Med over 15 års erfaring med salg, marketing og FMCG, administrere og udvikle salgteams på tværs af tre globale regioner (Amerika, Europa og Mellemøsten), Catalyst Mexico, CEO, Gabriel Quijano har stor praktisk erfaring og forståelse af holdets dynamik og personale engagement. Gabriel leder et meget erfarne og entusiastiske hold.

Gabriel mener, at partnerskabet med Catalyst Global kommer på et belejligt tidspunkt, da firmaarrangementer og MICE turisme i Mexico vokser eksponentielt. Med Catalyst Globals bred vifte af gennemprøvede, innovative teambuilding løsninger, kan Catalyst Mexico opfylde uddannelses- og teambuilding krav til det sofistikerede marked.

Catalyst Mexico hjemmeside: www.catalystmexico.com

For specifikke teambuilding forespørgsler i Mexico kontaktinfo@catalystmexico.com