12. apr. 2018

Det Bratislava baserede firma “Extraordinary” er blevet eksklusive licenshaver af Catalyst Global Team building produkter i Slovakiet.

Extraordinary Slovakia er et erfaren eventbureau, der har opereret siden 2009.  Deres løsninger er H2H – Human to Human.  De mener, at investere i medarbejderne er afgørende for om en virksomhed vokser og forbedre dens præstationer. Nøglen til dette er meningsfulde fælles oplevelser, såsom teambuilding aktiviteter der bliver rettet mod specifikke adfærd og resultater.

“Vi flytter til en langt dybere konsultativ tilgang med vores kunder og opfordrer dem til at definere virkelige mål. Catalyst Globals alsidigt bevist produktsortiment vil give os mulighed for at skabe meget relevante teambuilding erfaringer med at hjælpe med at nå disse mål,” siger Lubo Tomko, CEO, Extraordinary Slovakia. “Vi sluttede os til Catalyst, fordi vi tror på meningsfulde team-events, fælles viden og gensidighedens styrke. Catalyst Network har et ry for samarbejde og industriel deling.  Vi er stolte af at være et medlem i dette netværk. "Ingen af os er så smarte som os alle."

På et nyligt træningsbesøg i Slovakiet sagde Mark Davenport, chef for forretningsudvikling hos Catalyst Global,

“Jeg ved med den professionelle og intelligente måde hvorpå Extraordinary Slovakia nærme sig, hvad de gør, Catalyst Global team building produkter vil blive solgt til de samme høje standarder i Slovakiet, som vi er kendt for i hele verden.  Vi ser også frem til nye indsigter og forslag, der vil bringe et så seriøst firma ind i Catalyst Community, som nu har 44 stærke partnere! "

Virksomheder i Slovakiet behøver intet andet end Extraordinary til alle teambuilding og events behov. Kontakt dem i dag.