6. jun. 2014

Vi fortsætter vores ekspansion i Østeuropa ved at forene kræfterne med rumænske “event architects” Universum.

Universum er de førende teambuilding specialister i Rumænien og har opbygget et meget stærkt ry for at sikre holdet begreber, de leverer, er i fuld overensstemmelse med deres kunders vision og værdier.

Vi baserer vores arbejde på en fantastisk blanding af store folk og strålende ideer. Vores projekter samle eksperter fra forskellige områder, lige fra inspirerende undervisere, kreative kommunikatører, udestående facilitatorer, billedkunstnere, designere, musikere, digitale pionerer og endda tryllekunstnere. Nu, med Catalyst Teambuilding produkter i vores portefølje, vi har det hele.

Universum er innovatorer, og vi har været førende på markedet her i Rumænien. Men ved at udvikle markedet, vi har også åbnet det for andre teambulding frmaer. Det er her, vi ser en strategisk fordel i partnering med Catalyst Teambuilding, de tilbyder os testet på markedet, innovative teambuilding løsninger, der altid holde os et skridt foran vores konkurrenter. Speed til marked er nøglen i et marked i udvikling og Catalyst giver aktiviteten "energi skud 'vi havde brug for.

Efter vi tilmeldt, Catalyst holdet kom ud for at træne os, og vi oplevede Go Team, deres nye skattejagt app, i centret Bukarest. Vi var så imponeret over denne teknologi vi leveret Go Team på en begivenhed for Microsoft den næste dag!

Cristian Hossu direktør for Universum

Ud over Rumænien Universum tilbyde teambuilding i Moldova og Serbien.

Du er velkommen til at nå ud til Universum for inspirerende ideer og hegnsapparater på din næste konference, møde eller teambuilding dag: contact@universum.ro

Vi er stolte af at samarbejde med Universum at skabe Catalyst Team Building Rumænien, for at lære mere besøg www.catalystteambuilding.ro