Two Tribes Er en festival for oprindelige spil fra alle hjørner af verden. Med sundhed og velvære af medarbejdere at blive et 'selskabs' spørgsmål dette helt nye koncept er udviklet for at tilskynde folk med alle fysiske evner til at deltage i en sjov og støttende miljø. " /> Catalyst lancerer en alternativ olympiade - Catalyst Danmark
Two Tribes Team Building Fun Outdoor Games

11. feb. 2011

Two Tribes Er en festival for oprindelige spil fra alle hjørner af verden. Med sundhed og velvære af medarbejdere at blive et 'selskabs' spørgsmål dette helt nye koncept er udviklet for at tilskynde folk med alle fysiske evner til at deltage i en sjov og støttende miljø.

Med olympiaden i London 2012 godt fast i horisonten, satte vi os for at tilbyde et alternativ olympiade, der giver sport til alle.

Designet til at indstille puls løb, denne sunde oplevelse handler om integritet, integration og gensidig respekt. Denne unikke format af Two Tribes, skaber lige vilkår, ved at introducere deltagerne til traditionel sport, som de ellers ikke ville opleve.

Hvis din næste firmadag opfordrer til udendørs teambulding med sund dosis af konkurrencepræget ånd så kunne Two Tribes være emnet!

Klik her for flere detaljer om Two Tribes