27. nov. 2015

Hos Catalyst Global er vi glade for at udvide vores globale rækkevidde til Tyskland med eksklusive partner Spielgestalter.

"Spielgestalter" som betyder “playmaker”, blev grundlagt i januar 2013 af Markus Reuss og René Wittek. centralt beliggende i Köln tæt ved Düsseldorf, Bonn, Aachen, Ruhrgebiet og Frankfurt, Spielgestalter kan levere Catalyst Global teambuilding produkt hele Tyskland.

Spielgestalter er kendt i Tyskland for at organisere tablet GPS events og med deres ny-udviklet indendørs events, der er ekstremt populært. Beat the Box der er blevet spillet af over 2.500 deltagere på mindre end 1,5 år.

Vi er glade for at tage det næste skridt i samarbejde med "Catalyst Global". Gennem Catalyst Global network, er det nu muligt for Spielgestalter at tilbyde endnu mere professionel, banebrydende teambuilding events til kunder i hele Tyskland. Dette vil give os mulighed for at udvikle Spielgestalter, til den førende kreative teambuilding virksomhed i Tyskland, inden for få år!

René Wittek, stiftende direkt af Spielgestalter

Vi er også glade for, at Beat the Box er blevet tilføjet til Catalyst Global suite af teambuilding produkter og vil være tilgængelig i hele verden fra januar 2016. Beat the Box er et samarbejdsprojekt i kapløb mod uret med stærk "en vision" læring og med Catalyst kan vi nå hele verden!

Markus Ruese, stiftende direkt, Spielgestalter