1. nov. 2015

Den 28 til 31. oktober 2015. Medlemmer af Catalyst Team Building Network er samlet i Bangkok ved Anatara Riverside Resort, for deres toårige global konference. Konferencen samlede 40 af verdens bedste teambuilding virksomheder, der repræsenterer 60 lande under konferencen slogan, 2020 Vision - Vores fremtid, vores netværk.

Konferencen var en chance for deltagerne at netværke og udveksle bedste praksis, drøfte, hvordan at udnytte styrken af Catalyst Globalt netværk mod 2020.

Et centralt tema for konferencen var Corporate Social Responsibility og kraften i at give. Hovedtaler var Paul Dunn fra B1G1, en organisation, der hjælper små og mellemstore virksomheder at opnå mere sociale konsekvenser ved at indlejre give aktiviteter i deres daglige virksomhedsdrift. I tråd med dette tema populære Catalyst CSR teambuilding produkter såsom "Hole in One" og "Toy Story" blev revisited mens nye cykel build produkt "Opbygning a Dream" og hund redning fokuseret "Barkitecture" blev indført for første gang.

To nye tablet baserede produkter blev indført. Skubbe det! en medrivende, høj energi table-top aktivitet, der omfatter en række hjernevridere og fysiske teamudfordringer. Og, en magtfuld erfaringslæring værktøj, "Peak Performance", der er bygget op omkring den populære tema klatring Mount Everest.

Andre produkter introduceret omfatter "Beat the Box ', en spændende samarbejde udfordring i hvilke hold optrævle en række mysterier for at låse en kasse inden for en begrænset tidsramme. Og, 'Puppet Masters', som udfordrer teamets kommunikationsevner, da de manøvrere gigantiske marionetter til at udføre tilsyneladende enkle menneskelige handlinger.

Musik og Rhythm begivenheder var en fremhævning med særlig gæst Saul Eisenberg fra Junk Orchestra UK førende deltagerne gennem "Funk Uønsket" for at gøre smuk musik med instrumenter lavet af genbrugsmaterialer. Mens holdet fra indiske partner d'frens lede gruppen gennem en ny lettere version af de populære teambuilding aktivitet, Blow Blues Away.

Et marked sted torsdag eftermiddag, gjort det muligt potenital produkter, der skal fremvist med Team Up Begivenheder! New Zealands Cake Off, BeChallenged Australiens Box Empire og Indiens Joint Venture Jeep tager centrum.

Networking fortsatte omkring poolen, længe efter den formelle dagsorden konferencen var kommet til en tæt og stadig gå online med entusiasme og begejstring. 

Catalyst Global CEO, Guy Baker sagde

“Hos Catalyst Global vi er stolte af at være en del af en organisation, der bygger på en atmosfære af tillid ... hvor teambuilding fagfolk fra hele verden kan netværk, udveksle bedste praksis og have det sjovt sammen!” 

Stu Robinson ,  administrerende direktør,  Team Up Events, New Zealand 

"Konferencen i Bangkok overskredet alle forventninger og fungerede som yderligere styrkelse af hvor heldig jeg er at være en partner i netværket - så tak endnu en gang for den tillid, tillid, og vigtigst mulighed være involveret i sådan en energisk og innovativ gruppe af team-byggere! Et kæmpe tillykke skal også udtrykkes som jeg tror du alle har skabt noget, der ikke kun uovertruffen, men vil også blive en varig arv i forhold til den effekt, du har alle haft på Team Building industri fortid nutid og fremtid "

Assaf Jacoby ,  Director,  The Challenge Group, Israel 

Jeg ønskede at sige en stor tak for den godt organiseret og godt planlagte konvention. Jeg havde en stor tid og en masse læring - fantastiske familie! Kan ikke vente til den næste.

Bert Knuts,   administrerende direktør,  Event Masters, Belgien 

Vi er tilbage i Belgien nu, nyder 'efter virkninger «af den store Catalyst globale konference. Vi er meget glade for at have fælles denne store Catalyst familie og allerede ser frem til vores eventyr i fremtiden. Tillykke og en stor tak til jer alle! Du alle gjorde et fantastisk arbejde, og det var fantastisk for os at forbinde med vores kolleger i branchen. De 3 dage i Bangkok var meget inspirerende for os og gav et boost af energi!