14. nov. 2014

Det er usædvanligt at finde uafhængige teambuilding virksomheder der taler åbent med hinanden, men her på Catalyst Global udmærker vi os ved at gøre tingene anderledes. Den seneste Asia zone møde i Bangkok var vidnesbyrd om at denne forskel; skabe et tillidsfuldt miljø for Asien-baserede teambuilding virksomheder for at dele bedste praksis.

26 af Asiens mest indflydelsesrige teambuilding arrangører kom sammen for at lære af hinanden, undersøge muligheder og realisere deres kollektive styrker. Afholdt i Bangkok, Catalyst Global Asia Zone 2014, havde deltagelse af folk fra 12 lande, herunder BeChallenged Team Building fra Australien og New Zealand; Acewood China; D'frensIndia; Asia Ability Creative Team Building Singapore og Malaysia; Team Building Asia Hong Kong; Singapore and Work Happiness Japan og fra lande uden for Asien, var Biz-group, brænder for ydeevne UAE og BlueHat Group Storbritannien.

At nærme sig markedet med en kollektiv vision

Formiddagssessionen begynder med at vi diskutere og deler Catalyst Global visionen og fra dette fundament bevæger vi os til en analyse af karakteristika og ændringer på teambuilding markedet, ud fra perspektivet af regionale forskelligheder. Hver region præsenterede deres regionale skræddersyede salgs- og marketing teknikker, der giver mulighed for at virksomhederne kan lære af hinanden. Sessionen kulminerede i brainstorming ideer til kollaborativt dækning af behovene hos det asiatiske teambuilding markedet kollektivt som Catalyst Global teambuilding gruppe.

En overdådig Thai frokost, blev efterfulgt af sessioner på Catalyst Global interne systemer, herunder cloud fildeling, rapporteringssystem og forum. En kort session omkring digitale marketing initiativer var støttet med en-til-en sessioner mellem Catalyst Global marketing team og chefer fra hver region.

Da varmen sydede ud af Bangkok sol, nød Catalyst Global Asia Zone partnere at deltage i demonstrationer af to nye CSR fokuseret Catalyst Global teambuilding aktiviteter Horses For Causes and Whisky Wisdom.

Reflections of the day

Jeg elsker bare disse events, Det er en chance for at stresse affor dag bekymringer og fokusere på, hvordan gruppen kan hjælpe hinanden. Vi har haft stor succes med CSR teambuilding aktivitet kaldet Hole In One recently. Hyggelige møder som disse, giver os en platform, hvor vi kan forklare, hvordan kunder har nydt godt af disse spil og forberede andre Catalyst til at sælge dem i deres respektive regioner.

Direktør, Stuart Teambuilding Asia, Hong Kong

Tidspunktet for dette møde har været utrolig godt planlagt, alene i sidste uge modtog vi en besked fra Cisco, der anmodede d’frens om at koordinere en række teambuilding events på tværs af 5 steder i Asien, med støtte fra Catalyst community kunne vi tilbyde en omkostningseffektive løsninger. Disse fyre, er bare de bedste bedste, har jeg ikke ret? Det er så vigtigt fordi vi har brug for den tillid at events uden for Indien vil blive leveret med samme kvalitet. Luckily Japan er på Cisco's liste and the Happiness at Work team har netop tilsluttet sig, ingen tvivl om at jeg vil tale med dem over frokosten.

Direktør Srikanth Murthy fra d’frens India

Go Team! Tablet skattejagt

Med en massiv stigning i salget af tablet skattejagt og eventyr sejladser i Asien, Catalyst Global’s Go Team anvendelsen var et varmt samtaleemne. Catalyst Global Asia Zone teambuilding selskaber helligede sig den følgende morgen tilGo Team! session, hvor de lærte om nye funktioner og programmer til at udnytte teknologien som et engagement værktøj ud over de allerede enormt populære by teambuilding skattejagt udfordringer.