4. jun. 2016

Eventology har åbnet et kontor i Toronto for bedre at kunne betjene den øst canadiske marked, det blev annonceret den 1. juni af hovedkontor i Vancouver, Eventology har i fire år leveret arrangementer på tværs af Canada, og lanceringen af sin Toronto kontor vil give virksomheden mulighed for bedre at kunne betjene sine kunder i det østlige Canada gennem face-to-face møder.

På Eventology’s kontor vil det være Julie Scott, der tidligere har arbejdet som ledende facilitator og som arrangementer og marketing manager for Biz events i Golf-regionen før hun vendte tilbage til Canada for at forfølge sin MBA. Født og opvokset i Halifax, NS, Scott taler flydende fransk og engelsk.

“Med Canada som er et af de største lande i verden, vores nye kontor vil gøre det muligt for os at levere vores globale prisbelønnet service til kunder til mere konkurrencedygtige priser.  Jeg er så glad for at have Julie ved roret på den østlige side af Canada.Hendes erfaring i, dynamisk personlighed, sans for detaljer og viden om erhvervsklimaet i de østlige provinser vil styrke vores position som Canadas kilde til verdensklasse corporate teambuilding arrangementer,”” siger den administrerende direktø rAlexandra Pett, Eventology.

Eventology giver event-baserede løsninger til erhvervskunder grupper på tværs af Canada, for at hjælpe organisationer med tat opbygge bedre teams gennem aktiviteter der viste sig at motivere, forbedre kommunikationen og inspirere kreativiteten. Selskabets event tjenester omfatter belønninger og incitamenter, produktion konference, icebreaker events, og gæstfrihed og rejse arrangementer.

Eventology holder de eksklusive rettigheder til Catalyst Global corporate team-building produkter i Canada. En virksomhed etableret for mere end 25 år siden, der bruger strøm af intelligente spil design for at skabe teambuilding aktiviteter, som en positiv indflydelse på kulturen i teams med dokumenterede, varige resultater, Catalyst Globale produkter sælges og leveres gennem Catalyst Global partnernetværk, det største netværk af sin art, med repræsentanter i mere end 40 lande.