11. feb. 2015

Catalyst Bulgarien tidligere GEA Events lanceres på den fjerde årlige HR Industri arrangement, afholdt den 11. februar 2015 på Hilton Hotel, i Sofia

HR Industrien er den eneste udstilling der præsentere produkter og services til forvaltning af de menneskelige ressourcer i Bulgarien. Arrangementet var arrangeret af JobTiger, med økonomisk støtte fra MetLife.

Catalyst Bulgarien benyttede lejligheden til at lancere deres nye brand. Tidligere kendt som GEA Events, de gik for nylig gennem en rebranding øvelse for at tage på Catalyst brand cementering til deres partnerskab med Catalyst Global Teambuilding - verdens største netværk af teambuilding virksomheder. Catalyst Bulgariens udstilling på HR industrien blev mødt med stor interesse, dette er godt for Catatlyst Globals suite af verdensberømte innovativt teambuilding løsninger i Bulgarien.

Arrangementet blev officielt åbnet af Mr. Svetozar Petrov, manager JobTiger, Ms Elka Dimitrova, direktør for Ledelse Politik af arbejdsmarkedet og arbejdskraftens mobilitet i Arbejds- og Socialministeriet og Mr. Ivaylo Peev, direktør "Corporate løsninger" i MetLife.

I løbet af dagen, blev 44 virksomheder, der opererer inden for rekruttering, revision personale, uddannelse, træning og teambuilding, HR outsourcing, liv og sygesikring, midlertidig beskæftigelse, arbejdsmedicin, høringer og andre præsenterede deres nye tjenester og mødtes med kunder og samarbejdspartnere.

Over 400 ledere af virksomheder, HR-chefer og folk der er interesseret i branchen, besøgte udstillingen. De har alle modtaget en gratis katalog HR industrien 2015, som omfatter profiler og portefølje af førende HR virksomheder.

For den endelige udstilling, Mr. Svetozar Petrov, manager JobTiger, sagde: " Jeg glæder mig, at vi var i stand til at ramme puls og hvad der interesserede mennesker ".