2. dec. 2013

Det har været en fantastisk års afslutning for Catalyst Global teamet som vi glæder os over tre nye partnere til vores netværk, beviser endnu engang, at Catalyst fleksible licens pakke er attraktiv for en bred vifte af uafhængige teambuilding virksomheder.

Vores tilstedeværelse i Sydamerika, har nu fået en fast plads på kortet sammen med Elves Costa og hans team Conquistar der tager en eksklusiv licens for hele Brasilien. Conquistar har indgået et samarbejde med uddannelse og udvikling selskabet Integracao i San Paulo, det betyder at Conquistar nu kan tilbyde, det allerbedste indenfor personlig og faglig udvikling, samt teambuilding tjenester.

Fortsat et tema af eksotiske steder, har vi også etableret et partnerskab i Curacao, der tager Catalyst teambuilding i Caribien! Human capital specialists D&I har benyttet sig af vores nye bronze medlemskab ordning, der tillader velrenommerede teambuilding outfits med mindre økonomi til at tilbyde en udvalgt sortiment af Catalyst teambuilding produkter. Vi byder velkommen til Daniel Corsen og teamet hos D&I.

Vi rykker mod nord, og det er stadig temmelig tropisk, har vi også udvidet vores aktiviteter i USA. "Ideasparker" Sharon Fisher på