19. apr. 2017

Catalyst Global, det største teambuilding netværk i verden, har benyttet lejligheden til at foretage ændringer i England efter offentliggørelsen af afviklingen af BlueHat Group

"Vi er overrasket over nyheden om BlueHat-koncernens afvikling, især i betragtning af at salget af Catalyst Global Team Building produkter har været meget stærkt stigende i England i løbet af de seneste 5 år. Catalyst Global Network har nu over 45 partnere verden over. I løbet af tiden var Bluehat konsekvent en af de fem bedste udøvere i netværket ", siger Mark Davenport, chef for forretningsudvikling hos Catalyst Global. "Det var skuffende nyheder. Vi udviklede nogle gode relationer gennem årene med medarbejderne hos BlueHat Group, som var et dygtigt og kyndigt team. Denne afvikling i hænderne på dårlig forvaltning er et stort tab for branchen."

BlueHat Gruppen har været eneforhandler af Catalyst Globale teambuilding produkter i England siden 2011. Tilbage i 2011, med et godt ry på markedet og med en etableret kundebase, samt et solidt team, blev BlueHat Group betragtet som et positiv valg. Vi mener, at en række dårlige forretningsbeslutninger, af  arrangementer og andre markeder, har distraheret Bluehat-koncernen fra deres kerneforretning af teambuilding i England, hvilket har medført en langsom nedgang i de seneste år.

Efter nyhederne om afviklingen, har Catalyst Global straks opsagt deres eksklusive britiske licens med BlueHat Group. Men forandringer skaber muligheder.

”Vi hos Catalyst Global, har nu nydefineret det britiske territorium og vil annoncere vores nye partner i Skotland den kommende uge,” fortalte Davenport entusiastisk.

Davenport nævnte også, at Catalyst Global, er i forhandlinger med en række veletablerede virksomheder, der kappes om rettighederne til at sælge og distribuere deres produkter i England. Davenport bestræbte sig på at sikre kunder i England, at tidligere Bluehat Group direktører eller Bluehat Group reinkarnationer ikke tilbydes en licens til at sælge Catalyst Global produkter i England.

Ansøgninger om Catalyst England licens er i den endelige beslutning og der vil blive truffet en afgørelse inden for de næste 2 uger. Davenport konkluderer at de mangeårige kunder, der værdsætter Catalysts omfattende, veldokumenterede og designet portefølje af teamopbuilding programmer for unikke teambuilding aktiviteter eller som en integreret del af deres generelle menneskelige kapitalstrategi.