11. aug. 2016

Vi er glade for at meddele, at Antawaya Group, Chile har sluttet sig til Catalyst Global team building network. Vi ser dette som et vigtigt skridt i retning af at øge Catalyst Global tilstedeværelse i Sydamerika.

Antawaya Group blev etableret i 2011, med et udendørs lederskab & aktivitetscenter, Antawaya Park, på 11.000 hektar sclerophyll skov ved foden af Santiago. Det gik hurtigt med at udvikle en konsulentvirksomhed gruppe UHC Capacity in downtown Santiago for at fokusere på uddannelse, lederskab og effektive kommunikationsfærdigheder for lokale og multinationale selskaber, der opererer i Chile, såvel som, det stigende antal virksomheder, der besøger Chile til konferencer,møder, kongresser events og incitament turisme

Det tværfaglige team af Antawaya Group har til formål at generere forandringer i virksomheder og teams, berige livet for mennesker både personligt og professionelt gennem teambuilding, uddannelse og erfaringsbaseret læring.   Antavaya Group er Chiles specialister i Indendørs og udendørs firmaarrangementer, omfattende multi-dages uddannelsesprogrammer, interaktive virksomhedsspil og teambuilding aktiviteter.

“For os hos Antawaya Group, er det er en stor udfordring og glæde at blive en del af Catalyst Network.   Antawayaer en virksomhed, der altid søger at give en unik og innovativ oplevelse for vores kunder, hvilket er grunden til, når vi lærte om Catalyst Global og blev tilbudt mulighed for at deltage, vi tøvede ikke. Vi er begejstrede for den udfordring at udnytte det fulde udbytte af Catalyst netvork og bringe det ind på det chilenske marked.”

Alfonso Canales, Direktør, Antawaya Group

Alle Catalyst Globale partnere undergår omfattende uddannelse for at sikre, at Catalyst teambuilding produkter sælges og leveres på de samme høje standarder i hele verden.   I den sande ånd af samarbejde og deling, at Catalyst Globalt netværk er blevet kendt for, Alfonso Canales øjeblikket deltager i omfattende on-the-job træning på opfordring af partnere Be Challenged i Australien før de rejser til New Zealand for at arbejde med Team Up Events.

“Vi er glade for at have sådan en velanset uddannelsesvirksomhed der repræsenterer Catalyst teambuilding produkter i Chile. Alfonso og team hos Antawaya brænder virkelig for fantastiske resultater teambuilding kan bringe til virksomheder, teams og individer og tror helt på styrken af Catalyst Globale produkter. Vi er forventningsfulde af den indsigt og viden, hos Antawaya Group vil bringe til Catalyst’s global community af teambuilding fagfolk.”

Guy Baker, administrerende direktør, Catalyst Global