Få de seneste globale nyheder, fra verdens største netværk af teambuilding virksomheder, Catalyst Team Building Network.

Gør din julefrokost til en succes

Jul og feriesæsonen rejser ofte en række bekymringer for virksomhedsejere og HR-medarbejdere. Omhyggelig forudgående planlægning til julen er helt sikkert den bedste måde at minimere problemerne på. Læs mere..

Catalyst teambuilding produkter er nu tilgængelig i Grækenland

Catalyst Global teambuilding produkter er nu tilgængelig i Grækenland, gennem en eksklusiv licens med det højt ansete team fra VISIBLE – Visionary Business Learning. Læs mere..

Catalyst Team Building lancerer et nyt samarbejde i Vietnam

Catalyst Global er stolt over at bringe deres verdensberømte teambuilding produkter til Vietnam. Læs mere..

Sådan skaber du virkelig givende retræte

Velplanlagte teambuildingsaktiviteter og engagement bør være grundlaget for virksomhedernes retræte, siger Stuart Harris. Læs mere..

Teambuilding.ie udvider sine aktiviteter til England

Teambuilding.ie, Irlands største teambuilding virksomhed, vil bringe sine førende eventprogrammer til England gennem sit nye partnerskab med Catalyst Global. Læs mere..

Team Challenge Company slutter sig til Catalyst Global Network

Team Challenge Company har fået eksklusive rettigheder til at sælge og distribuere Catalyst Global produkter i Skotland, samt, rettigheder til det engelske marked. Partnerskabet forventes også at ændre den måde, teambuilding events gennemføres på i Skotland og England. Læs mere..

Fremhæv det positive

En følelsesmæssigt afbalanceret arbejdsplads er mere effektiv for alle. Dace Stipniece forklarer, hvordan man skaber en følelse af tilhørsforhold ved at fokusere på trivsel for dine kolleger Læs mere..

Forandringer giver mulighed for Catalyst Global i England

Catalyst Global, det største teambuilding netværk i verden, har benyttet lejligheden til at foretage ændringer i England efter offentliggørelsen af afviklingen af BlueHat Group Læs mere..

PREMIO Teambuilding slutter sig til Catalyst Global Team Building Network

Vi er glade for at introducere Premio Teambuilding, som et nyt medlem af Catalyst Global teambuilding netværk, der har sikret en eksklusiv licens til markedet, og levere Catalyst Globale teambuilding produkter i Costa Rica og Panama. Dette er et spændende skridt i at fremme den enorme effekt, som Catalyst Globale teambuilding programmer gør i Central- og Sydamerika. Læs mere..

Pioner eller Pirat?

Som en kreativ pioner kender du rutinen. Du får en god ide, investerer tid, penge og ressourcer til at undersøge, udvikle og afprøve dit nye kreative produkt. Du lancere det på markedet. Men desværre! Næppe før du kan hejse det største sejl, har pirater, der forsigtigt har spioneret på dit næste skridt, kopieret det og proklameret det som deres eget. Læs mere..